نشر آثار

سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند • نشر آثار

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
سه شنبه ۶ تیر ۱۳۹۶

سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

دسته بندی : متن تاریخ : دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۶

در دنیا دو گروه انسان وجود دارد: آنهایی که سوشی دوست دارند و آنهایی که سوشی دوست ندارند چون تابحال سوشی خوبی نخورده اند!

مواد لازم:

· ۱ فنجان برنج سوشی نپخته

· ۲ قاشق سرکه برنج

· یک و نیم قاشق شکر ریز دانه

· کمی نمک

· رنگ غذا (قرمز، آبی، سبز، زرد)

· ۳ عدد نوری (جلبک دریایی کبابی)

· نصف آووکادو، ۶ برش

· ۶ برش هویج

· ۳ تک کانی کاما (فرآورده غذایی با طعم خرچنگ)

دستور تهیه:

20136132217171a.jpg سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

۱٫ برنج سوشی را طبق دستورالعمل روی بسته آن بپزید.

۲٫ سرکه برنج، شکر و نمک را در کاسه کوچکی مخلوط کنید. ۳۰ ثانیه در مایکرو ویو بگذارید و سپس این مخلوط گرم را در برنج پخته بریزید.

20136132217162a.jpg سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

۳٫ برنج را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر کدام را داخل پلاســتیک زیپ دار بریزید و به هر کدام چند قطره رنگ غذا اضافه کنید.

20136132217123a.jpg سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

۴٫ زیپ پلاســتیک را ببندید و برنج را خوب با رنگ غذا مخلوط کنید. زیاد برنج را فشار ندهید، زیرا برنج سوشی خیلی نرم اســت و له می شود.

20136132217134a.jpg سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

۵٫ برای سه رنگ دیگر هم این کار را تکرار کنید و پلاســتیک برنج ها را بگذارید بمانند تا رنگ غذا به خورد آنها برود.

20136132217165a.jpg سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

۶٫ سپس همه آنها را داخل کاسه بزرگی خالی کنید و با هم مخلوط کنید.

20136132217136a.jpg سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

۷٫ روی یک حصیر سوشی، پلاســتیکی پهن کنید و یک عدد نوری رویش بگذارید. دست هایتان را خیس کنید و یک فنجان برنج رنگی را روی نوری بریزید و فشار دهید و سعی کنید از کناره ها بیرون نریزد.

20136132217127a.jpg سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

۸٫ حالا نوبت به مغز سوشی می رسد. کانی کاما، هویج و آووکادو را که به برش های باریک بریده بودید وسط آن بگذارید. می توانید از برش های خیار، فلفل، ســالمون و پنیر هم اســتفاده کنید.

20136132217168a.jpg سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

۹٫ حالا با دقت نوری را بپیچید. وقتی با یک دست پلاســتیک را از دورش باز می کنید، با دست دیگرتان حصیر آن را به سمت خودتان فشار دهید تا رول آن محکم شود. از کمی آب برای چسباندن دو سر نوری به هم اســتفاده کنید.

20136132217129a.jpg سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

۱۰٫ با چاقوی تیزی، این رول را ببرید.

201361322171310a.jpg سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

۱۱٫ حالا می توانید این تکه های سوشی را سرو کنید.

برترین ها

گردآوری آشپزی اکاایـــران

آشپزی لدت بخشه وقتی هر چی بخوای در بخش آشپزی توما داری
جدیدترین و بهترین طریقه ها و مطالب در مورد آشپزی و خانه داری
این آموزش و آشپزی از سایت توما انتشار بافته

نوشته سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند اولین بار در مجله آنلاین توما. پدیدار شد.